Zapraszam Was serdecznie na kolejną edycję Warsztatów gotowania w stylu paleo.
Coraz więcej osób chce (lub musi) zmienić swoje nawyki żywienowe. Na samą myśl o przygotowywaniu potraw bez glutenu, laktozy i strączków załamując ręce. Uważają, że nie da się prowadzić kuchni korzystając z pierwotnych rozwiązań. Często takie osoby są zdezorientowane, nie widzą jak zacząć, bo spotykają się ze sprzecznymi informacjami w internecie. Myślą, że paleo kuchnia jest skomplikowana, droga, niedostępna i pracochłonna. A to nieprawda. O czym Was przekonam i pokażę na własnym przykładzie.
Miałam już okazję gotować dla Was w Poznaniu i u siebie w Krakowie. W nadchodzącej edycji, która odbędzie się 5 grudnia (sobota) 2015 r. zaplanowałam, że:
- nauczymy się piec pierniki świąteczne bez jaj w iście świątecznej, odprężającej atmosferze. Będziemy je potem zdobić sącząc ulubiony napój
- zobaczycie jak można wykorzystać właściwości dyni
- poznacie smak i zalety jagnięciny
- będziecie mogli zobaczyć jak wygląda moja spiżarnia i lodówka
- będziecie mogli posłuchać mojego wykładu o tym "Jak szybko i efektywnie schudnąć na diecie paleo" i wdrożyć te zasady jeszcze przed Sylwestrem, żeby zmieścić się w ulubioną sukienkę
Osoby zainteresowane samym wykładem zapraszam na godzinę 13:00.
Miejsce:
Moja Paleo Kuchnia
Kraków, ul. Myczkowskiego 17/31
godz. 10:00 - 14:00
Zainteresowanych proszę o kontakt: monika@paleostrefa.pl lub tel: 535 000 778